![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hindi baba tuncay gelmesin | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tuncayda gelmez gelsede biz alamayız alsakta taraftarla arasında daima uçurum olur. zaten türkiyeye gelicek olsa fb ye gelir bize niye gelsin.bu sene değilde seneye cl de oynar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | emin ol taraftara karşı kısa zamanda sevdirir kendni bu dediğini nobre içinde diyorduk nobre canla başla oynayınca fikirler değişti aynen öyle olucasktır ben taraftarı değilim gelmesinin ama gelirsede bize faydalı olucağını bildiğim için yaa niye geldi demem
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben hala aynı fikirdeyim nobre nin gitmesinde bir sakınca yok. ayrıca rüştüde nobre de öyle sevilecek adam değil. nobreye saygı duyuyorum çok koşuyo çabalıyo ama hiç öyle aman aman hayranlığım yok kaldıki ben boboyu beğenmezken nobreyi beşiktaşın topçusu olarak görmem ayıp olur.kaldıki nobre yabancı topçu parasını alır fener gs bjk tanımaz sevenleride yadırgamam. ben fenerden sadece mehmet yozgatlı nın alınmasını çok istemiştim oda tutmadı.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Allah akıl fikir versin be kardeşim insaf çıkarın at gözlüklerini ya yeter ya . | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |