![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yakışır ekreme be.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ümit korkmazı da alsak fena olmaz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yavrum benim, kim tutar bee ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ekrem kabul etmismiki yaa?? Cagirmis olabilir ama Ekrem ben Turk milli takiminda oynamak istiyorum derse gitmez. Ama Fatos onu almaz gitsin gostersin kendini Avusturyada !!! Parmaklari koptu adam akillanir belki beklesin az!!! Birde Avusturyada oynayan bir gurbetciyi istiyorduk bi aralar? Cem Uzun mi ne ??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (27-05-2009 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helall dag gıbı adama fatıh gıdp sabrıyı alsınnn
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım başarılı olur orda da...işini düzgün yapan ve bunun için gerçekten çaba harcadığını gördüğüm bi futbolcu bu yüzden başarılı olur inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Cem Atan ve Veli Kavlak..Bu 2si için girşimimiz vardı..Cem'i bilmem de Veli büyük topçu olacak.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kendine imparator zanneden zat kına yaksın bi yerlerine milli formayı hakketi ekrem vermedi avusturya milli takımında basarılar diliyorum inş. bizi en iii şekilde temsil eder | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |