![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar..Ekrem hakettiği formayı aldı..ancak,ben başka birşey söylemek istiyorum..Beşiktaşforum.net yaklaşık 50.000 üyesi ile türkiyenin önde gelen forumlarından biridir ve asla "mahalle kahvesi" değildir..Hayatını futbola adamış,olduğu yerlere tırnağı ile kazıyarak gelmiş,tüm dünyanın tanıdığı bir futbol adamına "Fatoş,fato" gibi isimler takmak bizim forumumuza yakışmaz..Terim'i bende sevmem ancak,bir futbol insanı olarak saygı duyarım..lütfen en sert eleştirileri bile ,hakaret içermeyen sözlerle yapalım...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ekreme helal olsun ne diyelim insallah böyle devam eder.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun Ekreme başarılarının devamını dilerim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | helal olsun Ekrem..orada da en iyi performansı göstereceğinden eminim..tebrik ederim..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Terim bey utansın ne diyeyim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi oldu.Yakışır.Sonuna kadar hakediyor.Başarıların devamını bekliyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence ekrem beklemeliydi...çünkü terim 1 yıl içinde ayrılacaktı. çok pişman olacak eminim bu kararına. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |