![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | bence cisse gidecek gitmezsede bunda ernst in büyük payı olur kalsın diyenleri anlayamıyoroum 90 dakika boyunca bize saç baş yolduran bu futbolcuydu arkadaşlar hala ii değil sadece lig sonun ageldik ve gönderileceğini anladı ondan bu telaş neden lig ortalarında böyle değildi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | bunun onunla bi alakası yok bence mehmet futbolcu görevini yaptığı zaman yalnızlık filan bahane kimse ona yalnız kalıyor demedi sdece görevini yerine getiremedi öyle nedenlerin arkasına sığınmasına grek yok
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle gitmeli bize sampiyonlar liginde iyi adam lazim. ernsttin yanina saglam bi adam alindimi orta saha daha iyi olur bence
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8-0'lık yenilgiden ders çıkarmamışsalar ben bişi demiyorum.. kalsın dio herkes... cisse gibi ortasahayla nası bi başarı bekliosunus şampiyonlar liginden anlamıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | arkadaşım sen o 8-0 lık maçı cisse ye bağlıyosan bence daha maç izleme boşa zamanını harcıyosun televizyona bakarak bence..
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |