![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mark Dennis González Hoffman 10 Temmuz 1984 yılında Güney Afrika'nın Durban kentinde doğmuştur.Güney Afrika'lı olmasında rağmen Şili Millî Futbol Takımı'nı seçmiştir.Şu anda Real BetisGonzalez daha önce Liverpool F.C. takımında forma giymiştir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | lucas biglia'yı isterim cissenin yerine
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Betis'te Sol Kanat Oynuyor. Liverpool'da Göbek 'te oynuyordu Ortasaha Oyun Kurucu Normal de Kanat ve Oyun Kurucu Pozisyonlarında
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar bize ilk önce bir tane tipik forvet lazim, mesela ZIGIC. 2 metre adam, bu sezon 19 macta 13 gol atdi, sezon basi da bjk istiyodu alamadik, simdi bonservisi yok, bence o gelce tam süper olucak ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla ben hocaya güveniyorum ve tek isteğimde kaliteli yıldızda olur yani böyle oyuncuların olması hepsi değil tabi ama yıldırım demirören 2 yıldız alcam dedi şampiyonluk dahilinde unutmadıkk gözüme girdi dahada girmek istiyorsa sözünü tutacak ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |