![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi bitirin bu işi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sters yok arkadaşlar bu akşam takımımız çıkıp en iyi oyununu oynyacak ve gollerle bizi coşturacak (inşallah) takımımıza çok güveniyorum.. hadi bakalım uçurun bizi=)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence cok rahat bir galibiyetle isi bitirecegiz...biz ne kadar cok istiyorsak...futbolcularimiz..mustafa denizli en az o kadar istiyodur...biliyolarki..galip gelince sampiyon olunacagini,degerlerinin artacagini,sampiyonlar ligi oynayacaklarini,primlerin yagacgini....kacmaz bu sampiyonluk...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Strese gerek yok!! Sivas deplasmanda Cinconu yenemez!! Biz Denizlisporu her turlu yeneriz allahin izniyle.. Bizim takim deplasmanda cok daha iyi oynuyor. Zaten bu tur maclari kazanarak lideriz suan. Buyuk maclarda iyi degildik.. SAMPIYON BESIKTAS !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Takımın daha şampiyonluk resmileşmeden havayı girmesi bizi korkutmalı.Girdiklerini de sanmıyorum zaten.Tello ' nun bu açıklaması şahsen benim içimi rahatlattı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | başımıza birşey gelirse bugün hepsi Tello'nun suçu... "Tello sıkıntı yarattı" "Tello'dan facia uyarısı"....
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |