![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mustafa sandal ve Zapotocny'e bayıldım ben. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kupadaki ankaraspor maçı hariç inönüdeki bütün maçlara gittim ama iş dolayısıyla bugünkü eğlenceyi kaçırmak çok ağırıma gitti ![]() şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ederim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kim istemez Ki orda oLmayı o havayı soLumayı.. Biz Hepinizin Yerineee KutLadık eğLendik kaLbiniz ordaydı biLioruzz =) Daha nice şampiyonukLarı beraber kutLarız inşş =) evett herKese teŞekkürLerrr (: | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gidemedim ama canlı yayında kupa törenini izledim,çok duygulandım.Keşke orada olabilseydim.Muhteşemdi...Mustafa Sandal şarkı söylüyor ama taraftarların sesleri onu bastırıyordu.Rekoru egale ettiler mi acaba? Ya da yeni bir rekora imza atmış olabilir miyiz?
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harikaydı yaa..özellikle Zapo'nun sevinci süperdi..kupa kaldırıldıktan sonra Sivok, Zapo ve Holosko'nun "biz çok mutluyuz çok mutluuu, Kartal gol gol gol" diye bağırmaları süperdi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gidemedim ben ya yoldan döndüm :/ parmağım çatlamış durdu durdu bugünü buldu ![]() ![]() resim istiyorum bolcaa hani nerde ?
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erçekten de ya Zapotocny ve Sivok harikaydı,isimleri anaons edildiğindeki gelişleri süperdi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |