![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yolun açık olsun. kafama birşeyler takılıyor cisse. nedense geçen sene sonu ve bu sene sonu performansında yükselme oldu. herkes ernst geldi cisse dekendine geldi dedi ama bana sanki son bir transfer daha yapabilmek için kendini sıkmışın gayret etmişin gibi geliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Cisse cok karakterli bir futbolcu hakkini yeme!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (01-06-2009 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakkını yemiyorum. hiçbir yanlışını göremedim cissenin. kimseyle kavga etmedi herksle iyi anlaştı. yedek kaldı kızmadı. bunlara lafım yok. sadece neden sezonun son haftalarında iyi oynuyorda geri kalanında yatıyor. klasik transfer dönemi futbolcusu gibi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
agzimdan almissin lafi...katiliyorum
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |