![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hakem hakkında aslında bşy söylemeye gerek yok ama son 4 haftadır 10 kişi kalıyoruz bu tesadüfmü diyorum ben sadece ama beşiktaşı oyun olarak çok beğendim iyi bi ikinci yarı bizi bekliyorgibi inş hakemler mani olmazsa iyi geçicek herşey olumluyum açıkçası
__________________ | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ![]() Alıntı:
oyunnun nesini beğendin merak ediyorum.pozisyon yok nerdeyse. denizliye böyle zorlanıyorsak diğerlerini düşünemiyorum | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Selçuk Dereli...Ne beklenebilirki yahu bu hakemden, bana göre son derece yeteneksiz bir hakem, hadi diyelim yetenekli, o zaman bize karşı artniyetli bir hakem...Bunun başka açıklaması olamaz çünkü...Dünkü maç bütün hakemlerin yönetmek isteyeceği tarzda bir maçtı, bundan daha kolay maç olabilir mi yahu, bu maçıda adam gibi yönetmeyecende hangi maçı yönetecen...Verdiği foul kararları, taç kararları ! çaldığı her düdükte bir tuaflık vardı yaf!..Bu maçta bile kendine küfür ettirdi yaa daha ne diyimki buna!.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | aynen katılıyorum abicim
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Walla şaşıyorum yorumlarıda okuyunca Dk.76 ya kadar 11 kişiyiz ve maçtaki tek gol kendi kalesine atılmış bir takım önünde oynuyoruz..Bu takim 8 dış saha maçında sadece tek gol atmış ve sadece 1 beraberlik elde etmiş takıma karşı hala oyunu beğenenler çıkıyor yada takıma toz kondurulmuyor...Bu zihniyetle devam edilirse yakında hacettepeden alınacak beraberliğe sevinilecektir...Sen adam gibi oyna at 3-5 tanede bakalım ne selçuk ne de başkası maça ne kadar etki edebilir...Ama hakemle uğraşmaktan yok şöyle böyle kendini avutmaktan başka yapılan birşey yok...İlk önce alınan paraların hakkı verilecek,verilmiyorsa verenler bulunacak..Diger takımlar çok zekide ve kabiliyetlide bir tek bizim takımdakilermi özürlü yada oynayamıyor..Ver adam gibi cezanı ve imza zamanıda boş kontrata imza atmıyorlarsa yol ver gitsin kimse beşiktaştan üstün degildir yada kalıcı degildir..Öbürü gider öbürü gelir ama ruhsuz oynayanı çürüt kenarda sanki zamanında yapılmadı bunlar feyyaz,ali,oktay lara..Ya oynayın yada defolun takımdan bu kadar bela okunuyor bu kadar ailelerinize sövülüyor insan utanırda adam gibi oynar biraz..Adamın anası aglıyor 500 ytl ay lık için ama maşallah her futbolcu oturdugu sıcak yerden 2.500 ytl primi tek maçta alıyor ayıp be ayıp adam birde o 500 ytl maaştan bilet alıp takımı desteklemeye geliyor hiç mi utanmanız yok takım olarak o garibanları sevindirmek boynunuzun borcu yoksa alınan o paralar haram olur insana bunu asla unutmayın.. | ||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #7 | ||
| KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İstatistiklere bir bakalım isterseniz oynadıgınız takım dış saha sonuncusu ve bu takıma atılmış toplam 3 şut var gülsek mi yoksa ağlasak mı..Hangi iyi oyundan bahsediyoruz hala..Karşı takımın toplam degeri bir delgadon bile etmiyorken sadece 3 şutla bu maçı tamamlıyorsan ve rakibin kendi kalesine attığı golle galip geliyorsan ( heleki çok önemli bir haftada ) hala hangi oyundan konuşuyoruz bilemiyorum..Kendimizi bolca avutalım ama yakında oynayacagımız takımlar bir denizli olmayacak 3-5 tane yendiginde de aynı şekilde iyi oynadık deyin bari..Oynayacaksın çatır çatır top oynacaksın ve tabiki son nokta olan gol yada golleri atacaksın ki şampiyon diye bağırmaya hakkımız olsun..İyi oyunda yok gol da 2 sezondur 2 farklı alınan skor yok gibi maşallah her gelen top ta her an içeriye girecek gibi geliyor..Ben artık oyun moyun göremiyorum bu şekilde oynanmayan oyunu alkışlarsak yakında 5 yendiğinde de adam ben oynadım diyecektir..Sen koca beşiktaşsın namağlup şampiyonsun biraz geçmiş tarihine bakta oyna yoksa o yatanların kemikleri çok daha sızlar.. | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | oyunu gayette beğendim siz sürekli eleştiri yapıcağınıza biraz takımınızı destekleyin destek böyle olmaz takımdaki olumlu işaretleri gördüm ve evet beğendim diyorum bi tek ben mi beğendim yani o zaman ben futboldan anlamıyorum kabul sadece gol eksiğimiz var o kadar 3-0 4-0 bitseydi maç böyle mi dicektiniz holoskonun kaçırdığı nobrenin kafası gol olsa 3-0 olcak işte maç o zamanda takım kötüydü mü dicektiniz anlamıyorum
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |