![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rüştü Ekrem - İ. Toraman - Zapo - İ. Üzülmez Sivok Tello - - - - - S. Özkan Yusuf Holosko - Nobre güzel, hücuma dönük bir 11 kurmuş. ama ben oynanan futbolu pek beğenmedim. bence orta sahada 1 tane daha basan ısıran bir oyuncu (geremi gibi) olsa daha iyi olur. sivok orta sahada da çok iyi ama bence defansın göbeğinde oynamalı. Konu ttarlabasi tarafından (25-01-2009 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her ne olursa olsun kazanmamız gerekti kazandık üstteki rakiplerimizin birbirleriyle oynadıkları bi haftada kazanmak (iyi veya kötü oynayarak önemli olmasa gerek) güzeldi ...
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ekrem ve nobre hariç hepsi havaydı bugün holoskonun kendıne gelmesi lazım hemen hemen 1 yıl oldu bu takımda oynayalı cok kaliteli kişisel olarakta çok sevdiğim bi futbolcu ama takımı ne zaman kurtaracak ayrıca hakem yıne maçı katletti mhk istifa!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | takımda kondisyon eksikliği vardı sanki ayrıca erkanı çok merak ediyorum bi ara oynatsada denizli görsek bi marifetleriniz ve bir şey daha kratochvil in pozisyonunda o vurmasa hemen yanında nobre tamamlıycak zaten o pozisyon her şart ta gol
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet iyi oldu çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum sadece gol eksiğimiz varo kadar oynanan futbol kötü değil bence o da bobo gelince yusuf kendni toparlayınca kendnden gelicek inş
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado gelince yusufla ikisi orta sahayı ayakta tutarlar eminim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | savcı uyuma ergenekon sahada!!! hakem resmen maçı sabote etmeye kalktı yeter artık nedir bu!!! ayrıca şunu da söyleyim delgado iyileşsin yusuf yedek kalır... yedek oyuncuya tuna + aydın + 600.000 euro veren yönetim verdiren teknik direktöre bravo...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Mustafa Denizlinin hangi taktikle oynadini ben anlamiyorum? Oyuna okuma felan hic yok.. 10. dakikada isinan 3 adam (cisse,ugur ve serdar) oyuna aldi.. Ugur hangi mantikla aldi anlamadim? Yusufu cikartin bari Erkani al oyuna bakalim nasil bir futbolcu..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |