![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya yeterki delgado gitsin...10 numara adamlar cok...herhangi bi takimda 10 numara görevini cok iyi yapan bir futbolcuda alinabilir ki delgadodan daha yarali olacagi kesin...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ARKADASIM BU ADAMA IYIDE GELMIS 30 YASINA BIR ISIMIZE YARAMAZ SIMDI DICEKSIN YUSUF NASIL OYNUOR..RIQUELMEDE BEDAVA UCUZA GLECEKSE GELSIN AMA....
__________________ 13 BOBO | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | delgado yollandiktan sonra takimdaki futbol anlayisi degismeli bence 10 numara sart degildir 10 numarasiz oynayan butun takimlar cld final oynarken biz hala neden 10 numara pesindeyiz anlamadim delgado gidecekse yapilacak transferler bana gore yani juventustan poulsen barcelonadan keita palermodan simpliccio bu ucluden biri super olur 2 si mukemmel olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yok ribery,hatta kaka messi felan biraz mantıklı olalım lütfen | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |