![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 6 milyon cok iyi bir teklif...gitmekte istiyo gibi zaten...satilsin derim...hem sampiyonluktan sonra yabanci kontenjani ne kadar acilirsa o kadar iyi...icime umut doguyor ki süper transfer yapariz...baskan hayatinin en mutlu anlarini yasadi...saglam transferler yapar...mesela zapo, cisse ve bobo nun gittini düsünürsek...3 yeni yabanci gelir..ve gelecekler bu gidenlerden cok daha kaliteli olacaktir...bana kalirsa delgadoda gitmeli ama kalacak gibi...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1 yıl daha beklenmeli.Çünkü,büyük bir pazara çıkacağız.Şamp.Ligi'nde atacağı iki gol, fiyatını 15 Milyonlara kadar çıkarır.Satacaklarını da sanmıyorum zaten.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |