![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | cissenin yerine kimi alacaklar merak ediyorum!!! finki alacaklarına murat ceylanı alsınlar bari... boboyu yolluyolar nobreye bir dünya para veriyorlar bu yönetim akıllanmaz!!! Bence denizli geçen sezon son ihtimaldi, bu sezona onla başlarsak vay halimize...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeşim fıtık etmeyin adamı ya insaf duble şampiyon olduk hala denizli hocaya dil uzatıyorsunuz çok biliyorsanız siz teknik direktör lisansı alın takım çalıştırın sizi de görelim . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz... boboyu kulübeden taraftar çıkardı! ernst - sivok olmaz ernst - cisse dedik sonuç ortada! zapo bozuk dedik, serdar özkan oynamasın dedik!!! ne insafından bahsediyorsun??? bu şampiyonluk beni kandırmadı... yönetime sevgi duymayada başlamadım!!! çok biliyorum yakında lisans alıcam denizliye inat!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |