![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | denizli gidebilir sorun olmaz bence. geçen yıl ertuğrulla 73 puan alıp 3.olmuştuk. bu yıl 71 puan la şampiyon olduysak denizlinin başarısı mı,diğerlerinin başarısızlığı mı bilemiyorum... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunu birazda ilk 6 dışındaki takımların başarısı olarak ta görmemiz lazım. taktı herkes bu sene diğer takımlar başarısızdı diye. küçük takımlar kuvvetlendi bu sene ve zorluk çıkardı diğer büyüklere. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla onu bunu bilmemde denizli iyidir hoştur ama biraz psikopattır böyle elini güçlendirmek istiyordur takımla devam edicektir bnce etmezsede iyi bir teknik adam getirilir ona muhtaçta değiliz ama isterim açıkçası ayrıca sözüm senet dedikten sonra böyle birşey yaparsa adamlığındanda şüphe ederim o yüzden sanmıyorum böyle birşey olucağına
__________________ | ||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaşın görevde ki hocasına psikopat , aferim yani . | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | geçmiş yıllardan tanıdığım kadarıyla diyorum ne yani beşiktaşın başında diye olamazmı kişilik sorunu arada böyle işler yapıyor bu adam biliyorum o yüzden dedim fenerden gsden bildiğim kadarıyla huylu huyundan vazgeçmez beşiktaşın hocası tamam ama oda insan bunu unutmayın lütfen
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 1-yalanlama gelmedi haber doğru gibi 2-mustafa denizli cl varken sıfır çekmiş bir kariyeri varken bunu düzeltmek yerine bırakmaz.korktu kaçtı denmesine izin vermicektir. 3-ayrıca beşiktaş a gelmek için bukadar bekledim küçüklükten beri tuttuğum gönül verdiğim takım dediği takımı yüzüstü bırakmaz ama sırf baskılardan dolayı devam edicekse bıraksın daha iyi.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence giderse gitsin ama tek sorun transferde gecikiyoruz. türkiyede alınabilecek türk futbolcuları fb kapıyo. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |