![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yaw bir anlaşıldı bir anlaşılmadı deniliyor. en son haber Ömer güvenç Mustafa Denizli 'nin net olarak Beşiktaş ta kalacağını ama 1 senelik sözleşme yenileyeceğini belirtti. Kaynak: 19:00 Ligtv Haberleri
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tamam lig tv haberi ise doğrudur ordaki kadrolar bile ne söylüyorsa o çıkıyordu
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes bir şey söylüyor,kafa karıştırmaktan başka bir şey değil...Meriç Bey'in de söylediği gibi beklemek lazım...
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yyaaaa kardeşim tamam yalanda niye böle tartısma konusu yaratıyorlarki resmi sitede bir duyuru ile herkesi sustursunlar yok böle bir olay hocamız tatile gitti diye,,,mustafa denizlide kendisi bir açıklama yapsın resmi sitede 1 hafta sonra istanbuldayım diye,bu ne sacmalık yaaa,mustafa denizlide şaşırmasın kendine gelsin iyiki bir şampiyon olduk ya kararını versin yada gitsin...burası beşiktaş kulübü gs ile fb değil,oyun parkıda değil,böle bir yönetim yok yaa millet harıl harıl transfer görüşmeleri yapıyo bizimkiler kendi hocasını tutamıyor ortalıgı karıştıryorlar...bu kadar sölenti cıktı yalan olsaydı kesinlikle bir yalanlama acıklarlardı...daha sezon başlamadan olaylar başladı bjkyi karıştırmaya başladılar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahahahah Gülüyorum..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu haber yalan mustafa denizli herzaman 1 yıllık anlaşma yapıyor...inanmıyorum bu habere... yaa bu nasıl bir yönetim nasıl bir kulüp aferin bunlara yaa...adamlar elindeki teknik direktörü ikna edipte anlaşma imzalıyamıyorlar...bir dünya spekilasyona yer veriyorlar bir yalanlama olmadan inanmıyorum anlaştıklarına... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa tamam da siz daha çok karıştıyorsunuz olayları bir bekleyelim bkalım yarın öbür gün bir açıklama çıkıcakmı çıkmazsa o zaman yönetime kız ama gerek yok adam her çıkan habere çıkıp açıklama yapmak zorunda değilki ama bu haber için yapmalı çnkü heryerde bir şey yazıyor ve taraftarıda rahatlatmalı diye düşünüyorum inanmıyorum ben denizlinin böyle bir şey yapıcağına sizde inanmayın arkadaşım
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |