![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre ile 3 yıl daha! Beşiktaş Kulübü, sözleşmesi sona eren futbolcusu Mert Nobre ile 3 yıl için sözleşme yenilediğini İMKB'ye bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı: "Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mert Nobre ile aşağıdaki şartlarda 3 yıllık (2011-2012 sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya 2009-2010 sezonu için bir defaya mahsus olarak 1 milyon Avro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1 milyon 400 bin Avro; 2010-2011 sezonu için bir defaya mahsus olarak 750 bin Avro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1 milyon 400 bin avro; 2011-2012 sezonu için ise bir defaya mahsus olarak 750 bin Avro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1 milyon 400 bin Avro ödenecektir." 02.06.2009 Kaynak : DHA | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haberin doğruluğu tartışılır ama bu fiyat dengeleri bozar diğerleride fiyat artışına gitmek ister
__________________ . | ||
| | |
| | #3 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oha oha ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1.5 yeterlidir | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | nobre için cok fazla bi para üç yıl için 1.400 *3 =4.200 +1000+1500 hepsi 6.700 yönetim fazla uçmuş bence..bu paraları gören diğer yabancılar ne dicek örneğin tello takım içi dengeleri iyi tutmak lazım..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | becerikisz yönetim nasıl olduda becerdiyse bonservisi ile beraber 3 yıllık alacakları dahil ernst gibi adamı getirtti ve şaşırttı.Ne oldu şampiyonluk geldi. eeee bu adam 3 yıldır bizde ne aldık hiç bişi. üstelik buna 3 yılda bonservizsiz 3.7 milyon yazık. Tellonun yerine Sivokun yerine ben olsam oynamam. Eğer profesyonellikten bahsediyorsak. Yazık günah. Topuzdan bahsediliyor bu adam kaça gelecek gelirse. Senin bu fiyatlarını verdiğini duyunca o istemeyecek mi? ya Toroman deli ve ekrem ne olacak. yazık değilmi bu adamlara. Mücadele diyorsanız bu adamlar mücadelenin babasını vermedimi hem de sakat sakat. Şampiyon oldukya Taraftar iki kere en büyük başkan bizim başkan dediya şaşırdı yine iyice. Umudum vardı doğru düzgün transfer yapar diye ama anladım ki bu başkan halen öğrenememiş başkanlığı. Ne diyelim yapacak bişi yok... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | haberin yalan olduğu açık, böyle bir parayı bırakın yönetimin vermesini nobre ve menajeri bile teklif edemez... görmeden erken konuştum galiba, eğer ki o imkb'ye göndrilen yazı doğruysa -ki sanırım doğru- bu takım içi dengeler için hiç iyi olmadı, zararları kesinlikle ilerleyen zamanlarda görülecektir, umarım fb yönetiminin oyuncularına ödediği astronomik rakamları ödeyen bir kulüp durumuna gelmeyiz... Konu lepido tarafından (02-06-2009 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjkas kar zarar ortaklığı olduğu için imkb ye yalan açıklama yapılması durumunda iş hapis cezasına kadar gider.yani haber doğrudur imbk ye bildirildiyse.yönetim tecrübe edinmiştir dedik,akıllıca hareket eder dedik.sanırım eski hatalar tekrarlanacak gibi. inşallah güzel bir plan yaparlar şamp ligi için
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |