![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | becerikisz yönetim nasıl olduda becerdiyse bonservisi ile beraber 3 yıllık alacakları dahil ernst gibi adamı getirtti ve şaşırttı.Ne oldu şampiyonluk geldi. eeee bu adam 3 yıldır bizde ne aldık hiç bişi. üstelik buna 3 yılda bonservizsiz 3.7 milyon yazık. Tellonun yerine Sivokun yerine ben olsam oynamam. Eğer profesyonellikten bahsediyorsak. Yazık günah. Topuzdan bahsediliyor bu adam kaça gelecek gelirse. Senin bu fiyatlarını verdiğini duyunca o istemeyecek mi? ya Toroman deli ve ekrem ne olacak. yazık değilmi bu adamlara. Mücadele diyorsanız bu adamlar mücadelenin babasını vermedimi hem de sakat sakat. Şampiyon oldukya Taraftar iki kere en büyük başkan bizim başkan dediya şaşırdı yine iyice. Umudum vardı doğru düzgün transfer yapar diye ama anladım ki bu başkan halen öğrenememiş başkanlığı. Ne diyelim yapacak bişi yok... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | batuhan var ya 200 bin ytl alıyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | haberin yalan olduğu açık, böyle bir parayı bırakın yönetimin vermesini nobre ve menajeri bile teklif edemez... görmeden erken konuştum galiba, eğer ki o imkb'ye göndrilen yazı doğruysa -ki sanırım doğru- bu takım içi dengeler için hiç iyi olmadı, zararları kesinlikle ilerleyen zamanlarda görülecektir, umarım fb yönetiminin oyuncularına ödediği astronomik rakamları ödeyen bir kulüp durumuna gelmeyiz... Konu lepido tarafından (02-06-2009 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bjkas kar zarar ortaklığı olduğu için imkb ye yalan açıklama yapılması durumunda iş hapis cezasına kadar gider.yani haber doğrudur imbk ye bildirildiyse.yönetim tecrübe edinmiştir dedik,akıllıca hareket eder dedik.sanırım eski hatalar tekrarlanacak gibi. inşallah güzel bir plan yaparlar şamp ligi için
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Oha bu haber gercekse resmen kazik yedik yaa!! Avrupada futbolcularin nekadar para aldigindan haberi yokmu ya yonetimin?? Nobreye avrupada tas catlasa en fazla 1 milyon avro verirler!!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (03-06-2009 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaaa bu adam iyi,gzl,hoş ama sen bu adama bu parayı veriyorsan,yeni gelicek adam senden en az senede 5 milyon ister nasıl bir yönetim kafası var sizde...zaten bir denizliyi ikna edemediniz...millet boşboş konuşuyor daha sene başlamadan...bizim yönetimde wallada billada iş yok...ne beceriksiz adamlar yaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Şimdi bunun parasını verebilmek için bobo yu satarlar 4-5 milyon euro ya. ondan sonra da başkan çıksın desin ki "avrupada başarı, ligde kalıcı başarılar hedefliyoruz" girdiği 10 pozisyonun 1-2 sini gol yapabilen adama bu kadar para verirsen KALıcı başarı sağlarsın muhakkak. nobre yi satıyor olsaydık kim bu parayı verirdi allah aşkına. hemen belirteyim, nobre ile ilgili kişisel bir sorunum yok, hırsı, azmi, mücadelesine saygı duyuyorum, ama adamda başka bişey yok. en fazla turk statüsünde olduğu için takımda tutulabilirdi, yedek olarak. onun için de yılda 2.4 milyon euro verilmez gokhanzannımca. sıkıntılı bir yıl daha bizi bekliyor gibi hissediyorum.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Umarım iyi oynuyla bu parayı fazlasıyla hak eder.Yoksa sıkıntılar doğabilir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
nobre parasının hakkını verecek bütün boboculara kapak yapacak kapak . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |