![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 34  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |      Umarım iyi oynuyla bu parayı fazlasıyla hak eder.Yoksa sıkıntılar doğabilir.    
				__________________   Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 48  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Bence Figer ne yapti etti imza parasini yillik taksitlere böldürerek aldi...   Tepki görmemek icin böyle bir formül uydurdular,Nobre senede 2,2 milyon eu alcak bir futbolcu asla degil.... O" na 1 milyon eu bile verecek bir avrupa takimi oldugunu sanmiyorum.Japonya da 300bin eu ya oynarken bizde bunun 7 katindan fazlasini almasi gücüme gidiyor...  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    DiYaRıN KaRTaLı  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]()  |     2.2 milyon euro senelik fazla bence hakkı taş çatlasa 1.75 bu bile fazla aslında       |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    siyah beyaz bize emanet  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     medyaspor fazla atıp tutuyo daha neler yha        |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 23   ![]()  |     walla bnce boşuna tartışıyorsunuz eğer denizli nobreye kalsın demişse ve takımda istediyse bir bildiği vardır heralde ondan yararlanıcaktır sonradan pişman alucağımız sözler söylemeyelim sonra burda haklı çıkmak önemli değil ama insan ister istemez sinirleniyor canını dişine taktı ayıp verdiği emeğe saygısızlık yapılıyor bobo gol attı ama koşmadı arkadaş bu beni daha çok rahatsz ediyor    
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | |||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 50  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]()  |     Alıntı:  
  |  |||
|   |        |  
|    |  #9 | |||
|    gurbetci kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ya arkadasim kusura bakmayin ama gol atamiyor ama kosuyor muhabbetinizede hasta olmaya basladim ekremde kosuyor holoskoda kosuyor aldiklari paralar belli nobre bu adamlarin ikisi kadar bile kaliteli degil futbolcu olarak birakin bazi seyleri bende nobre gitsin demiyorum yanlis anlasilmasin kalmasindan yanayim kaldiki klubun muhasebeciside degilim aldigi parayi hesaplayacak ama goz var nizam var baros 20 gol ati 1.900 aliyor nobre 3 sezonda 20 gol atti 2.3 para veriliyor neresinden baksan celiski var bu iste 1.1 milyon dolar aliyordu besiktastan dikkatinizi cekerim 2.3 milyon euroya cikartiliyor parasi bukadarmi zam olur yuzde yuzelli zam nerdeyse ayrica euro ile dolar arasindaki yaklasik 600 liralik farkida unutmayalim 3 sene icin 14.5 milyon tl edecek adam diyorsaniz nobre ben sizin hepinizin alnindan opuyor eyvallah diyorum dahada agzimi acmicam ama bunun derdini tellonun holoskonun sivokun sozlesmeleri bittiginde ne demek oldugunu nasil bir dert yarattigini hep beraber gorecegiz isin aksi ustelik bu dertleri buldugu 10 posizyonun cani ciksa 2 3 unu atabilen isi gucu pres yapmak olan adam eksiltemeyen ceza sahasi disindan 5 sezondur 1 golu olan bir adam icin cekecegiz 
				__________________    Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (05-06-2009 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir..  |  |||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |