![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yani Messi 12 milyon avro aliyor diye Valdesde 12 isteyemez ya? Delgado bu takimin yildizi ve kaptani!! Nobre ise siradan bir oyuncu.. Birakin gitsin Batuhan ondan cok daha iyi walla!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #2 | |||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dogru dıyorsun oynamayan delgadoya servet odeyelım canını dısıne takan nobreye defol gıt dıyelım yarın oburgun ekreme de defol gıt derız sonucta o da sıradan bı oyuncu dımı ? | |||
| | |
| | #3 | |||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Haklısın Kaptan Delgado yatsın Nobre dişe diş mücadele yapsın sonra hakkını aramsı suç olsun nobre kadar oynasaydı delgado şimdi daha farklı yerlerde olurduk + Rep Kardeşime | |||
| | |
| | #4 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nobre kim ne derse desin bu takımda var gücü ile mücadele eden ender futbolculardan biridir.Eziklerden gelmiş olması beni alakadar etmez, Beşiktaş formasını alın teri ıslatıyorsa o futbolcu benim gözümde büyük futbolcudur, nitekim Nobre'de onlardan biri.Sözleşmede pürüzü çıkaran Nobre değil, uyanık menajeri Juan Figer'dir.İnşallah sözleşmesi uzatılır... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | gitmez bence nobre | ||
| | |
| | #6 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben bu sözüne katılmıyorum dostum.nobre sıradan bir oyuncu değil.takımımızın en iyi ve en istikrarlı oyuncularından biri nobredir. | |||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bırak Allah aşkına.. 10 numarayı giymesi mi onu yıldız yapıyo yoksa maçlardaki kendi çapında yaptğı klas hareketler mi? Ha yok ben imajına ve kaptanlığına hayranım diyosan; onlar mı yıldız yapıyor..?Delgado yıldız mıldız değildir..Yıldız statüsündedir.. Bana 10 maç yatıp 1 maç oynayan adamın yıldızlığını da kimse kanıtlayamaz..Nobreye haksızlık yapılıyor.. Nobredeki hırs, gayret bugün Bobo'da olsa dünyaya sığmazdı adam, Venüs'de Merkür'de hayat başlatırdı..Ama yok Nobre yeteneksiz ya ne kadar çabalarsa çabalasın boş de mi? Nobre yani sonuçta..Tekniği yok bişeyi yok..Anca tekmeye kafa uzatsın.. Nobrenin okadar para almak istemesini tartışabiliriz burda ama kesinlikle Delgadoyu misal vererek alt etmeye çalışmayalım..Saçmalıktan öte gitmez yani bu.. ![]() ![]() ![]() Hangisi Valdes? Hangisi Messi ? ![]() ![]() Saygılar... | |||
| | |
| | #8 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |