![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan Zan öyle konuşmaz !! Yalan yanlış şeylerle sizi futbolcunuza karşı provake etmeye kalkan abuk sabuk yayın yapan bu gazatelerin oyununa gelmeyin !! İnanamıyorum Böyle birşeye inandığınıza..Artık yeter..Değerli Yönetici ve Forumdaşlarıma sesleniyorum..Haber Kaynağı Fanatik,Fotomaç, Fotospor,Fotogol Gazetesinin bu tarz Yayınlarını bu Forumda Yayınlamayalım..Bu konuda hassasiyetinizi bekliyorum..Beni bilen bilir Ben olabildiğince ve vaktim müsade ettiğince konular açan paylaşımcı bir üyeyim..Zamanında bu kaynaklardan topicte açtım bunu inkar edemem fakat özellikle 1-2 haftadır kesinlikle bu tarz haberler koymamaya özen gösteriyorum..Ne olur sizde gösterin..Ne olur Gözünüzü açın..Saygılar.. Konu RamesooN tarafından (30-01-2009 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
haklısın abicim.o zaman saçma olduğuna inandığım ve inandığımız haberleri konu olarak açmamamızda fayda var. | |||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lafım Kesinlikle sana değildi Mazlum kardeşim bunu biliyorsun..Bundan sonra daha dikkatli olalım demek istedim sadece çünkü gerçekten inanıp yorum yapan arkadaşlar var..Adamların yapmak istediğide bu işte..taraftarı futbolcuya karşı kışkırtmak..Bu oyuna alet olmayalım..Teşekkür ederim değerli görüşün için sağol kardeşim.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |