![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 7 milyon iyi para verin gitsin artık isteği yok zaten.Severdim boboyu ama çok büyük bir hata yaptı son derece kalitesiz bir lig yunan ligi ne bulmayı amaçlıyor orada bilmiyorum valla. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | 7 milyonu taksit felan olmadan veriyolarsa acil yollamak lazım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamlar daha birkac hafta önce 4miodan üstüne cikmiyordu simdi birden 7miomu oldu yalan haber bobo tatilinden dönsün gereken aciklamayi yapacakdir
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 7 milyon boboya güzel para.Ama bobo açısından yanlış bir tercih bence.Bir ilerleme kaydedeceğini sanmıyorum olimpiakosta.Yine de yolun açık olsun bobo.yerine portekizin gol kralı falan konuşuluyor.Tabi kuranyi ve tevez de var.tevezin geleceğine ihtimal vermiyorum.ama gelecek olan illaki bobodan daha kaliteli ve isimli bir yıldız olmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iyi futbolcuydu ama sürekli sorun oynasa bi dert oynamasa bi dert çok maç kazandırdı bize çok mutlu olduk attığı gollerle yalnız daha kaliteli daha tecrübelilerine ihtiyacımız var 7 milyonda süper para hayırlı olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 7 Milyon Euro iyi para zaten Bobodan bundan sonra hayir gelmez Futbolcular hep bir basamak üste cikmak ister ama Bobo besiktastan daha kötü bir takima gitt. Bunun yerine Martins alinsin daha hizli ve daha tecrübeli Interden biliyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |