![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel haber de diğer başlıkda da aynı yayının yazarı uğur doğan ernst e sallamış ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla ben serdar kurtulusu kiyaslarim arkadas israr edilseydi besiktasin lampardi olacakti o bolgede malesef degistirdiler cocugun yerini son mactada orta sahaya gecti macin sonlarina dogru antalyanin butun hizi kesildi serdari karistirmayin ben bi ayri seviyorum serdarimi bence mukemmel bir topcu serdar yeterki istikrarini tekrar yakalasin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekküerler futbol aktüel. paylaşm içn teşkkürlr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşa hiç takılmayın arkadaşlar..Önlibero mevkii ; üst düzey pozizyon bilgisi gerektirir..O da ancak genellikle tecrübe ile gelişir..Yani Ön liberolar aşağı yukarı 30 yaşında en verimli dönemlerine ulaşırlar..Makelele 35 yaşında PSG nin belkemiği..Gattuso 30 yaşı devirdi ,yokluğunda Milan sallandı..Giuntı ve Tayfur 30 dan sonra verimleri arttı..Ayhan 30 dan sonra değerlendi..Siz bakmayın basının zırvalarına..Ernst ;o yer için Beşiktaşın alabileceği iyi adamlardan biriydi..kim aldıysa ellerine sağlık..çok faydalı olacağına da inanıyorum..İlave olarak da diğer orta saha oyuncularınında verimini yükseltecektir göreceksiniz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | DÜn dediklerimin aynısını diyor iştee Ben dün aynen şunu dedimm yönetimin kararveripte aldığı en iyi futbolcu ernesttir ..sivok ,zapo,önlerinde ernest süper ötesi süper. basının iyi dediği gülizarı vee maldanadoyu da görüdkk ilah yapmışlardı ilk geldikleri zaman .
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok doğru,Ernst ten ötesi İniesta ve Xavı,onların da fiatları malum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |