![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | E.Sağlam döneminde de zorlanıyorduk bu konuda, gol sıkıntısı çekiyorduk...Ama işte bazı kırılma anları oluyordu ve maç dönüyordu, Antalya maçı mesela, Nobre giriyordu çift forvete dönüyorduk ve son dakikalarda çeviriyorduk maçı, E.Sağlam'da tek forvet oynatıyordu maalesef, ama onun şansı yaver gidiyordu, 60'da sokuyordu Nobre'yi işi bitiriyorduk...Denizli ise biraz daha geç yapıyor değişiklikleri, ama değişikliği geçtim bu sisteme dönmesini anlayamadım ben, E.Sağlam'ı bu sistem ve pozisyon kısırlığı yüzünden yerden yere vuran adam şimdi gelmiş aynısını yapıyor...İlginçtir!.. | ||
| | |
| | #2 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | İlginçtir son zamanlarda da fazla gol yemiyoruz, pozisyon da vermiyoruz, Denizli'nin ilk haftalarını hatırlayın, Kocaeli bile 2 gol atıp 3 tane kaçırmıştı, şimdi bunlar olmuyor...Daha derli toplu savunma, nedeni de 4+ çift ön liberonun olması, ama ona rağmen Ts maçında salakça bir gol yedik işte, o olmadı... | ||
| | |
| | #4 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | olurmu öyle şey 26. haftadan itibaren açık ara şampiyon olucaz(!) | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |