![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle Beşiktaş Tek Fovet Oynayacak sa ki tek oynaması yanlış bu oynaması gereken Nobre değildir.. O kadar korner ve ortalarda insan uzun boylu BATUHAN nerde diyesi geliyor..! | ||
| | |
| | #2 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nobre'yi hala beğenmeyenler var.Nobre gol atamasa bile tüm hava toplarına alıyor, pres yapıyor.Şu anda da takımdaki en golcü futbolcu.Bobo ile yan yana oynadığı sürece Bobo'da bundan faydalanır. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
ben bunu bilir bunu yazarim forvetin görevi gol atmak ve nobre bence türkiye ikinci liginde oynasin 10 golü gecemez senede nobre ilk geldiginde diyorlardiki iste nobreyi besleyeceksin sagdan soldan orta yapacaksin eee türkiyenin en cok orta yapan takimi en cok korner kullanan takimi besiktas degilmi hani nerde kaldi goller...hem senelik 2 milyon euro nobreye vercegime giderim bir arap ati alirim nobreden daha fazla kosar Konu ferres tarafından (18-02-2009 Saat 09:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende boyle dusunuyorum eskısehırde cok zor pozısyonlarda kafa vuruyor kı fatıh terım son 2 mactır mıllı takıma cagırıyor kı tahmınımce ıspanya macında ılk 11 oynayacak umarım seneye banko oynar
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |