![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ciddi bir sakatlıktan çıkan her futbolcu performansını hemen yükseğe taşıyamaz arkadaşım... Serdarda şu an performansını iyi bulmadığını söylüyor ve bunu oynayarak aşacağıda aşikar... Ekrem konusuna gelince ben Ekremin bekte değilde açıkta oynatılmasını tercih ederim... O bölgede çok daha fazla faydalı olacaktır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu arkadasim oyle bir konusuyorsunuzki sanki takimdaki herkez super oynuyorda iclerinde en kotusu serdarmis gibi yorumlariniz var senin hocanin taktigi defanstan ileriye dogru vurulan uzun toplar uzerineyse serdar ne yapsin messi ne yapsin etoo ne yapsin bu sistemde en babasi kazma olur cikar sen dunyada boyle sacma taktigi olan baska hoca gordunmu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |