![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bıraksınlar böyle yalan haberi sizin aklınız alıyormu bu haberin doğruluğuna çıkmış bir dangalak yazmış bunu hiç bir haber değeri yoktur
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | haberin gerçekliğiyle pek ilgilenmiyorum ama bu saatten sonra mehmet topuzu getiremezse istifa etsin... ya hiç girmeyecektin bu işe ya da tam girip alacaktın... 6 senedir bu transfer fiyaskolarından bıktım... Beşiktaş bu sezon iyi para kazandı çarçur edilmesin yazıktır... Topuz zaten Beşiktaşlıysa dönsün GAYseriye ocakta gelsin... sende git transfer yap!!! yeter be kardeşim....
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | boyle zamanda istifa edip gitmesi yakisir bir davranis olur, artik yeni beyinlere ihtiyacimiz var. liverpool daki basarisizligi hepimiz biliyoruz; ama bir insanin takimini en zor aninda birakmasi, tasinmasi mumkun olmayan bir yuk gibidir. bu uzuntulu zamanda gitmek bence daha sacma olurdu. bu seneyi cok guzel bir sekilde basarilarla bitirdik. insallah kendine yakisir bir sekilde ayrilmasini bilir zamani da geldi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence en dorusunu yapar ya vizyon yok bu yönetimde ne transferi doğru düzgn biliolar nede kaliteli adamdan anlıyorlar fink mink gene gitti bizim lig ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | başkan saçmalama oturmuş düzeni değiştirme !
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya ne sacma haber bu! Süper Ligdeki takimlarin baskanlarinin hepiside istifa eder ama bizimkisi etmez...heleki son zamanlarda gayat dogru isler yapilmis oldugu göz önüne alinirsa..."secimle geldim, secimle giderim" zihniyeti var baskanda...kalsin secimde ne olacaksa olsun....transferler icinde sabirsizlanmayain arkadaslar...daha 3 gün oldu transfer dönemi baslayali...yavas yavas 1-2 iyi yabanci(Zapo ve Bobo veya Delgadonun yerine) ...bir kac iyi yerlide alacagimiza inaniyorum(Nihat, Topuz geleck zaten, ismail veya caglar)...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |