![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tamamen katiliyorum, altina imzami atiyorum hatta.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya kim ne derse desin ertuğrul sağlamın gitmesi çok doğru bir karardı korkaktı hangi derbiyi hangi avrupa maçını kazdık onunla söyleyin bana denizli her maç farklı kadro kurmasa herşey daha farklı olucak ama artık yapçak bşy yok sonuçta denizli ertuğrul sağlamdan daha iyi diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet, birde mal hakan 40 metreden o golu yemeseydi turu gecerdik biz.. O gol bizi darma dagan etti!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ertuğrul hocaya yeterince güvenilmedi demirören kafasına koymuşdu ertuğrulu göndermeyi çünkü aklında denizli vardı ligde iyiydik gönderilmesi için tek bir neden yokdu ama uefa kupasında elenmemiz ertuğrulun ayrılma bahanesi oldu
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | büyük takımların büyük hocaları olmalıdır bu denizli demiyorum ama ertuğrul hiç değildi
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kusura bakmayin ama ben ertugrulu hic aramiyorum, onunda oynatigi futbolu biliyoruz
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bazi seylerin gerceklesmesi icin yasanmasi gerekenler vardir bu metalist macida öyle bisey olmustu. her ne kadar bu metalist iyi takimda olsa, bizim o turu gecmemiz sartti.zaten bu yönetimin ne yaptigini hala cözmüs degilim umarim kisa bi zamanda giderler.
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1. Kharkiv daha doğru düzgün bi takımı yenmedi. Sampdoria bizim antepten daha beter. Geyseyi saymıyorm. Kötü takım da demiyorum Kharkive ama yenebilirdik. 2. Türkiyede beşiktaşı çalıştıracak adam yok suanda | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |