![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Başkan bu sefer ters orantı yapmış, gitmiş kulübüylen anlaşmış ilk, sonra futbolcuylan konuşmuş, ama yine olmamış...Topuz da ise tam tersi yapmıştı, o da olmamıştı...İki tarafla da anlaşılır umarım artık... Nihat'ın da İspanya'da başarılı olmasını isterim ama artık Nihat'ta bitti bence, zor yapar oralarda, Emre gibi olmuş, müzmin sakat... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pfff. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nihat'ın transferinin gereksiz olduğuna inanıyordum inanmasına da , Avrupa'da gözden düşmüş , sakatlıktan krutulamayan hemde altyapımızdan yetişmiş bir adamı bile şampiyonlar liginde oynayacak olmamıza rağmen getiremiyorsak bu kulüpte çok ciddi bir sıkıntı var demektir. Demirören malesef yıllardır yaptıkları ve yapmadıklarıyla hem içerde hem dışarda kulübün imajını yerlerde süründürmüştür.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | demiroren lütfen defol git.şampiyonlukta gordun hadi şampiyon yaptım gittim dersin lütfen defol.bize sadri şener gibi bir başkan lazım adam tabzonda bile büyük düşünüyo.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben uzulmedim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nihata okadar para verilmez boşuna verilen paralar
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |