![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | aklıma beceremediği bi işte bu kadar inat etmesi için başka bi sebep gelmiyoda o yüzden ..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ordan başkan istifa etmeli demekle olmuyor,kurarsın yönetim kurulunu,çıkarsın seçimde karşısına,iki kupalı sezondan sonra bile beşiktaşı karıştırmak isteyenler var,istedikleri sadece bir kıvılcımdı,yakaladılar.Bir Mehmet transferi ile bu iş bitmez daha köprünün altından çok sular akacak
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | sirf mehmet topuz transferi degilki...fink bosuna alinmis siradan bir futbolcu , aydin gibi genc bir yetenegi kaybettik , nobreye avrupada barcelonada top oynayan futbolcular kadar para verdiler , besiktasin en cok gol atan yabancisi olan bobo burda kalmak istedigini her defasinda söylese bile mal gibi satmaya calisiyorlar, daha bunlar baslangic bakalim daha ne hatalar izleyecegiz....eskiden yaptiklarini saymiyorum bile onlara sayfalar yetmez...tamam cok iyi bir besiktasli olduguna inaniyorum ama birazda baskanliktan anlamak gerek sevmekle olmuyor yalnizca bu isler | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1903 bende çok seviyorum bu takımı | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben istifa etmesi gerektiğini düşünmüyorum.Eğer edecekse bile bu topuz veya nihat olayı yüzünden etmemelidir.Seçimler gelene kadar tam destek verme taraftarıyım | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence mehmet topuz- nihat alınmadı diye istifa istenmesi biraz acımasızlık olur. tamam gecmiştee cok hata yapılmıştır ki bu zamana kadar encok istifasını istyenlerden biri bendim, ama kalkıpta bu 2futbolcuyu alamadı dye de yargılayamam. ama bu yapılanlara önmzdeki sezon cewabı sahada werebilcek bi kadro kurulamazsa ve intikam alınamazsa ozaman hesap sorarım bu sadece bnm düşüncem...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |