![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu kadar emin konusmayacaktin baskan : ' Topuz Besiktas'a hayirli olsun ' bu kadar sessiz, duyarsiz olmayacaktin ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | son zamanlarda yediğimiz en büyük gol oldu,kaç gündür moral namına bişey kalmadı, şampiyonluk coskusunu da kursagımızda bıraktınız..diyordum ki kedi kendime bu yönetim de artık hata yapa yapa öğrendi en sonunda gec olsada.. ama görüyorum ki en ufak bir yol bile almamış, en aşağılıkca olanıda kalkmış kayseri başkanı milyonların gözün ün içine baka baka yalan söylüyor bize hakaret ediyor başkanımız hala adamı savunuyor.. hislerimi anlatacak kelime bulamıyorumm.. yazıklar olsun.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bırakın bu işleri nerde görülmüş bir istediği futbolcuyu alamadığı için bir başkanın istifa ettiği
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | son damla mevzusu... yoksa topçu mevzusu değil 6 senedir aynı rezalet!!! İLK DEĞİL!!!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ernst le yusufu getirincede rezil oldu başkan dimi bi oyuncu alamadı diye saldırmayın hemen başkan olumlu ilerlemeye başladı ama sizin gibiler takımın huzurunu ciddi şekilde bozmaya yetiyor bakalım bekleyin bi ligin başına kadar hangi transferler olcakk ona göre konuşalım
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş'ın başkana borcu tamamen başkanın saçmasapan transfer politikalarından olan borç!!! şampiyonluk benim gözümü boyamaz ama senin gibilerin boyamış!!! Benim için Beşiktaş önemlidir, BEŞİKTAŞ ÖZÜNE DÖNERSE ZATEN HER SENE ŞAMPİYON OLUR!!! bana buraya başkanın yanlışlarını yazdırma, boş yere onlarca sayfa heba etmeyelim...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ordan başkan istifa etmeli demekle olmuyor,kurarsın yönetim kurulunu,çıkarsın seçimde karşısına,iki kupalı sezondan sonra bile beşiktaşı karıştırmak isteyenler var,istedikleri sadece bir kıvılcımdı,yakaladılar.Bir Mehmet transferi ile bu iş bitmez daha köprünün altından çok sular akacak
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |