![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | sirf mehmet topuz transferi degilki...fink bosuna alinmis siradan bir futbolcu , aydin gibi genc bir yetenegi kaybettik , nobreye avrupada barcelonada top oynayan futbolcular kadar para verdiler , besiktasin en cok gol atan yabancisi olan bobo burda kalmak istedigini her defasinda söylese bile mal gibi satmaya calisiyorlar, daha bunlar baslangic bakalim daha ne hatalar izleyecegiz....eskiden yaptiklarini saymiyorum bile onlara sayfalar yetmez...tamam cok iyi bir besiktasli olduguna inaniyorum ama birazda baskanliktan anlamak gerek sevmekle olmuyor yalnizca bu isler | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1903 bende çok seviyorum bu takımı | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben istifa etmesi gerektiğini düşünmüyorum.Eğer edecekse bile bu topuz veya nihat olayı yüzünden etmemelidir.Seçimler gelene kadar tam destek verme taraftarıyım | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence mehmet topuz- nihat alınmadı diye istifa istenmesi biraz acımasızlık olur. tamam gecmiştee cok hata yapılmıştır ki bu zamana kadar encok istifasını istyenlerden biri bendim, ama kalkıpta bu 2futbolcuyu alamadı dye de yargılayamam. ama bu yapılanlara önmzdeki sezon cewabı sahada werebilcek bi kadro kurulamazsa ve intikam alınamazsa ozaman hesap sorarım bu sadece bnm düşüncem...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | HAYIR ISTIFA ETME BASKANN.. Millet BASKANININ ARKASINDA BIZDE SENIN ARKANDAYIZ 2010'a KADAR TOPUZ'un DÖNEK OLDUGUNU NERDEN BiLSiN???
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaşlar karaktersiz bir oyuncu beşiktaş forması giymesin şahsen ben kendi adıma istemem .. demiröreni sevmem ama topuz gibi adamın bu takımda işi olamaz ... beşiktaş'ta şampiyonluklardan kupalardan başarılardan önce ADAM GİBİ ADAMLIK GELİR !!!! saygılar ...
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haber1903'de yer alan bir okur yorumu: ASAGIDAKI YAZDIKLARIM HARFIYEN DOGRUDUR.biz bag evindeki yapilan ilk toplantida cikan karara tesekur icin gitmistik topuza.destek icin.ama tesislere vardigimizda ortalik karismisti.gelen giden belirsizdi.topuz tesislere gelmek istememis ama belediye baskani vali konusacak diye cagirmislar.ama onlarin konusmasi tam etkili olmasada etkilemis.belediye baskani akrabalarinin kayseride barinamayacagini islerinden cikarilacaklarini ima etmis.emniyet muduru millet vekilleri kimler gelmediki.hepsimi fenerliymis lan bunlarin cikarlari ne aceba.sonra recep mamur yanina MAFYA BOZUNTUSU METE EKE ile geldi.adamlarida ailesi ve akrabalarinin evlerine gitmisler.bu durumda kimse BJK yada futbol falan dusunemez.artik isler baska sekli almisti.biz 3 ksii bizaat olaylari gorduk.olani biteni kapiada ki guvenlikci tanidik oldugundan ondan ve tesis calisanlarindan aliyorduk.guvenlikci arkadas en iyisi gidin sizinde basiniz belaya girer BJK li oldugunuzu anlarlarsa dedi.sonra topuz uzgun kirgin belkide icinden aglaya aglaya gitti.HEM BU TOPUZ BJK YE KAYSERISPORDA ALDIGININ DAHA ALTINA IMZA ATMISTI.FENERE PARA BILE SORMAMIS.ONLAR 2 NIN UZERINDE ALACAN DEMISLER PARAYA BAKMAMIS BILE.adam resmen gelin kiz gibi.kurbanlik koyun gibi gitti.TEK SUCLU ONU YALNIZ BIRAKAN BJK YONETIMI.bugunse imza toreninde ne soyleyeceginni kagita yazip ezberlesin diye verirler.yaziklar olsun boyle duzene ...ama olaya mafya karisti,recep mamur yanina mete eke ve adamlarini alip gelmis,topuza sulaleni sileriz demisler.mete ekeyi tanimayan yok kayseride... ...dun gece yasananlari siz yasasaydiniz.sulaleniz tehdit edilseydi.ayaginiza sikmakla tehdit alsaydiniz,belediye baskani kayseriden defolun desydi.burda size yasamak haram olur deseydi.ne yapardiniz... ....uzaktan bagirdik MEHMET BJK YI BIRAKMA.mehmetse iki elini acarak ne yapayim gibi bir hareket yapati.cok uzgun gorunuyordu.sonra bize el salladi dondu ve arabaya binip havaalanina gittiler.yaninda menejeri ve diger menejeri sayilan eski kayserispor topcusu hakki das vardi.arabayla onumuzden gecerken bir daha el salladi.sanki kurbanlik koyun gibi gitti... başkanın m.topuzun arkasında durdumuki... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Biz kendi içimizde kenetlenemezken dışardan yıkmaları daha kolay olur naptı başkan aradı a.ç denen kişiliksizin ağzının payını vermedi mi ? topuz denen adamı! kendisi gibi ezik olan bir klube kaptırdığı için mi istifa etmeli BEŞİKTAŞLIYIM diyip eziklere imza atan adamı alamamak başarısızlık mı size göre ? başkanın hataları var yok değil ama düzelmeye başladı eksilerini gördüğünüz kadar artılarını da görseniz daha iyi olur bence.. Ayrıca Meriç in dediği gibi madem istifa etsin diyor süleyman eren çıkarsın karşısına bir adayda görelim bakalım öyle istifa etsin demekle olmuyor... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | olay topuz su bu degil bunlar onemlide degil olay cifte kupayi kazanmasida degil demir oren yakismiyor besiktas baskanligina demir oren cok buyuk besiktasli ama bilmiyor isi kardesim her icraatinde gun gibi belli oluyor adamin bu isi bilmedigi hala istifa etme ne yapsan yaranamiyorsun diyenler var yahu kardesim unutulmayacak prestij kayiplari yasatti bu yonetim kurulu besiktas klubune 10 senede toparlayamayiz bu kaybedileni demir oren kalacaksa bile yonetim kurulu kesinlikle degismeli konusmayi bilmeyen yoneticiligi bilmeyen agzindan ne ciktigini bilmeden konusan demec veren ne ladar adam varsa toplamis besiktas yonetimine hepsi aciz hepsi gucsuz besiktas yonetimine guclu isimler lazim sozu gecen isimler mesela topuz bizde hayirli olsun dedikleri zaman fener bahce baskaninin kalkip bir daha topuzla konusmaya yeltenemeyecegi kisiler lazim anlatabiliyormuyum besiktas icinde bunlar var maksat bu adamlari bir araya getirebilmek
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |