![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ya belamısın be adam allahını seversen gitt | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tv ler gitti diyor. Kurtulduk gibi adama 3 milyon Euro vermişiz toplamda... Yazıklar olsun Ertuğrul Hoca Sinan Engin ve Demirören... Savurun bakalım Beşiktaş ın paralarını... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu alan sinan engindir ki bunuda kendisi söylemiştir forumda bir konu vardı yakın zamanlarda açılmıştı.sinan engin Beşiktaş'a aldığı futbolcuları beğeniyormuş yok alacakmış bilmem neymiş ne olduysa onun başının altından çıktı ama maalesef fatura yine Ertuğrul hocama kesildi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nyw sPorDa qiDdii acıkLandı..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sinan engin senin ertuğrul hocan laf yemesin diye kendini öne attı ben yaptım ben ettim dedi ama işin gerçeği bütün o transferlerin sorumlusu ertuğrul sağlam dır çağlacım bunu kulübün içinde ki herkez biliyor . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |