![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya Ben Topuz'u zaten istemiyordum ki o bonservis o adam için çok fazlaydı. Ve herşeyden önce adam gibi adam olacak sözünün arkasında duracak. Layık olduğu takıma gitti. Ezik taraftar gurubu böyle dönek bir adamı bile bağırlarına basabiliyorsa bu onların ne kadar "ezik" olduğunun bir kez daha kanıtıdır... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | topuz futbol kariyerini bitirdi başarısızlıklar dilerim | ||
| | |
| | #6 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendileri zarar görecek.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | öncelikle emeğine sağlık.tarihin en büyük golünü yine her zamanki gibi büyük BEŞİKTAŞ camiası yapmıştır ascal'ın tombalası ve Korkak Tavuk Ortega pankarı ile.bir gün her fenerli yok olacak.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |