![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
güzel Kardeşim yönetime çatacağınıza anıtlar kuruluna çatsanız dert orda . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Anıtlar kurulundan izni benim alacak halim yok , anıtlar kurulundaki pürüz bugün çıkmadı.2 yıl önce bir seçim öncesi milletin önüne yem olarak sözde proje koyarsan bende bunun hesabını bu basiretsiz yönetimden sorarım.Her türlü izini alırsın ondan sonra ortaya çıkarsın.Şu an gündemde seçim yok ayrıca takım şampiyonda olmuş tepki olmaz..kaldır projeyi buz dolabına bir dahaki kongreye kadar...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni stad her zaman iyidir ve takımın kalitesini gösterir ama şimdilik yetiyor daha çok başarılar kazanacağız in önünde
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tam anlamıyla yönetim fiyaskosu... Bu taraftarı 2 sezondur kandırmaya çalışıyorlar.Nasıl başarılarda tebrik ediyorsak,başarıszlıklarda da eleştirmek hakkımızdır.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi dediğim gibi kzma vurulmadan inanmıyorum inanmıyıcamda... yıkılmasın zaten ben inönünün bu halinide çok seviorum... kişisel düşüncem stad kendi kendine yıkılana kadar bunlar stad falan yapmazlar... bence şu an en son konu stad konusu... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |