![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalan haber bence | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi Teklif Gelirse Hic Durmasın Gönderilsin.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hemen gitmeli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | paketleyin bunu güzelcene hemen salayin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gereksiz bir tartışma, delgado'nun gönderilmesi makul olmaz, zaten son dönem dorma giyemediğinden önemli bir miktar veren takım olmaz, kelepire kapatmayı isterler, delgado da kelepire gidecek aman hemen elimizden çıkaralım diyeceğimiz bir oyuncu değil, yerine koyabileceğimiz isimin maliyeti çok tuzluya patlar bize... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgadoya istedigimiz fiyata satamayiz..alman takimi aptal degil oynamayan oyuncuya iyi para versin. deglado gercege karakteriyle ve yetenegi yüzünden yirtabilir acikcasi almanyada iyi bir performans sergileyeceginide düsüniyorum ama teklifde ona göre olacakdir suanda tas catlasin 5mio veririler oda cok iyi bir pazarlikla malesef durum böyle
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado yillik 2,1 milyon avro aliyor, Ernst yillik 2,2 milyon avro aliyor ve Nobre yillik 2,4 milyon avro alacak. Delgadoya laf soyleyenler once Nobreye baksin, adam siradan bir golcu, avrupadan teklif gelmeyince Besiktasin teklifini kabul etti. Bu para Nobre icin cok ama cok fazla!! Nobre gitseydi keske.
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |