![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nobre de Nobre...Her takıma lazım öyle biri, başka da bir şey demiyorum, yeterince dedik... Dartheagle ve Ramazan abi de gerekenleri demiş zaten, İbodaca da onaylamış, bende sonuna kadar katılıyorum...Kimseyi de zorla beğendiremeyiz bir adamı sonuçta, önyargıları değiştirmek zordur, bazılarında ise imkansız... | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nobre geldiği sezon kötüydü evet..Ona kimse bişey demiyor zaten..Geçen sezonun ilk yarısında da vasattı..Taa ki kadro dışı bırakılana kadar..Holosko gelene kadar.. O vakit Nobre'nin gerçek yüzünü gördük hepimiz.. O günden beri de görüyoruz..Holoskoyla birlkte sırtladılar götürdüler geçen sezonn 2.yarısı takımı..1 kişinin bile desteği yoktu başka..Bu sezon da iyi bir çizgi yakaladı devam ediyor adam..Nobre'nin performansını sözleşmeye, imzaya, paraya bağlarsanız ayıp edersiniz bence..Son yıllarda bize kaçtane Nobre geldi yaw? Canını dişine takan, tekmeye kafa uzatan, sınırlı yeteneklerine rağmen sürekli fayda vermeye çalışan ve son dönemlerde de bu faydayı en iyi şeklde veren...Kaç tane adam geldi yaw? Buldunuz bunuyorsunuz resmen..Hem de Türk Statüsünde bu oyuncu..2 Milyon Euro diyosunuz..Yaw cidden BJK o parayı vercek olsaydı şimdi burda sözleşmeyi tartışıyor mu olurduk.. Ben sağ elinizi vicdanınıza; sol elinizi de zihninizin, aklınızın olduğu başınıza koyun öyle bir düşünün derim..Sadece 1ini yapınca olmuyor bunu anladm.. ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hala ne eziği bu. ilhan ı nihat ı pascal ı savunmadığımızı kim söyledi ya konudan konuya atlamanın lüzumu yok biz bu takım için canını dişine katan herkesi savunduk yeri geldi baki yi bile savunduk bırakın ilhan ı falan yani Ezikler o adamı kovdu da noldu sanki gelen kezman ve guiza dan sonra nobre yi gönderdiklerine ne kadar pişman olduklarına da eminim o adam onların şampiyonluğundaki en kilit oyunculardan biriydi ne kötüsü ya ezikleri bilmiyormuş gibi konuşmayalım onlar takımı için faydalı oyuncudan çok markası piyasası olan oyuncuyu sever öle bi taraftar profili yok onların en önemli oyuncuları tuncay aurelio gider yerlerine 15 milyon euroluk adamlar gelir keserler seslerini asla bizim gibi senelerce pascal ilhan die bağırmazlar onun için bu bakış açısı yanlıştır. Serdar özkan ın da başarılı olmasını en çok isteyenlerden biriyim daha altyapıda parlmaya başladığı zamanlar kiralık gittiği zamanlar serdar a olan büyük inancımı üstüne basa basa belirtmiştim. Ama serdar formanın ağırlığını henüz taşıyamıyor. Nobre profesyonellik boyutuna ulaşmış bir oyuncu zor maçların üstesinden gelebiliyor ama serdar hala çok acemice oynuyor yeteneğini doğru kullanamıyor. Kendini daha da geliştirmesi lazım bu takımda oynamak için bun kadar form tutmuş bir forvetimiz varken ne diye geçen sezon şöleydi böleydi yorumları yapılıyor. Adam kendine geldi işte daha ne istiyorsunuz. Geçmiş mi önemli şimdi yaptıkları mı. O paraların da öle hemen verilmeyeceğini biliyorsunuz nobre de zaten avrupada hiç bi takımda bu kadar para alamayacağını biliyor orta yol buluncaktır merak etmeyin ![]() Konu dartheagle tarafından (25-02-2009 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Fenerbahçenin Nobreyi kovduğunu düşümüyorum..Biz imza attırdıktan sonra "zaten kadroda düşünmüyorduk" açıklaması gelmişti..Ozamanlar Nobre yabancı statüsündeydi ve buna rağmen Fener'de kalabilirdi yani.. Son yıllardan kastım benm 4-5 yıl abi..Ve bu süreç içinde ben Nobre tipinde bir oyuncu hatırlamıyorum..Belki aklıma gelmeyen 1-2 kişi vardır ama onlar da en fazla 1-2 kişidr yani.. İlhan, Nouma, Nihat gibi hamleler yanlıştı evet..Benm gözümde zaten bu 3 oyuncu tüm futbolculardan değerlidir..Ne yazık ki gittiler ama..Yapılabilecek birşey yoktu..Nihat'ı , İlhan'ı para için..Noumayı bir hiç için yolladılar..Ve ben o hamleler sonrasında fazlasyla isyan ettim.. Burda Nobre'yi savunan bir çok abim, arkadaşm da etmiştir bence..Nobrenin bu takıma katkısı tartışılmamalı bence..Hele ki bir Serdar Özkanla hiç kıyaslanmamalı..Her türlü yanlış olur bu kıyas..Ayrıca Fenerli, Ezik, Brezilyalı gibi yakıştırmalar da yanlış bence..Nobre Bizim Futbolcumzdur..Türk statüsündedir..Milli formayı giymek istemektedir..En önemlisi verimli, takımına yarar sağlayan bir elemandır.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |