![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ismail er gerçekten sallayarak haber yapan isimlerden biri gönderilecek isimler aşağı yukarı belli zaten ama sivokta gerçekten saçmalamış.yahu denizli bu adamı banko oynattı her hafta defansta oynattı önliberoya çekti gerekirse orta sahanın ortasında oynattı gönderirmi sizce??? bencede defansa takviye gerekir zapo gönderilsin çok kaliteli bir defans oyuncusu alınsın...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya biraz fazla degilmi 10 tane futbolcu göndermek .... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haber yalandir tabiki böyle akilsiz antrenör yok bu piyasada
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yalan haberin bukadarinada yuh!! Sampiyon takim bukadar bozulurmu?
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #7 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | saçma sapan haberlere devam..iyi mesailer kolpa basın ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | pek inandirici gelmedi bana bu haber
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haberde hayrete düşecek ne var pek anlıyamadım açıkçası zaten bobo delgado zapo nun gitmesi ni herkes söylüyor buna ek olarak sivokta gidecekmiş ki bencede doğru karar ş liginde tekrar hüsran ve bir 8 faciasını daha yaşamak istemiyorsak bu adamların gitmesi şart elbetteki alınacak oyuncuların bu isimlerden çok daha büyük artılarının olması şartıyla
__________________ ... | ||
| | |
| | #10 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sallama bir haber yine... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |