![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onlar nasıl Beşiktaşlı tartışılır..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tmm mac içerisinde boyle bir hareketin Hakan Arıkan'a yapılmasını uygun bulmuyorum..Traftarların gerçekten yaptıkları utanç verici bir hareket..Maçı tv'den izledim ama ben Hakan'ın müthiş derecede iyi oynadığına katılmıyorum çünkü kalecilerin en önemli özelliği oyunu kurma becerilerinin yüksek olmasıdır fakat Hakan'da ne yazık ki bu ozellik pek yok..Son dönemlerde sanırım iyi idman yapmıyor.. Kaç degaji acaba direk oyuncularımıza gitti..?Kaç defa kendisine verilen geri pasları olumlu kullandı?Ya da kaç topu sekiTaraftarda şöyle bir psikoloji var Hakan'ın bugüne kadar hep akılda kalan kötü maçları olmasından oturu hep ''Aman Hakan'' durumu var taraftarda..O acıdan ben hakana yapılan durumu yanlış ama tepkinin verilmesi gerektiğini düşünüyorumm..Çünkü yedek kaleci de olsan her zaman oynayacakmiş gibi hazır olmalısın yanılıyormuyum??
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hakan'ın ayağı yamuk, orası belli, her topu tribüne attı, peki bunu bile bile durup durup Hakan'a geri pas atan oyuncuların hiç mi suçu yok...G.Zan aldığı her topu Hakan'a verdi, Hakan'da Belediye'ye...G.Zan, Toraman, Üzülmez korkarak oynuyor, hiç özgüvenler yok, ileriye bakmıyorlar bile, bakıyorlar Hakan boş ! ona atıyorlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayıptır günahtır ya... Bu şekilde davranarak Beşiktaşa dil uzatan saçma insanlara koz verdiğinizin farkında değil misiniz ? Hadi onları sallamıyoruz , yazık değil mi hakanın verdiği emeğe. Böyle olur mu insan kendi takımının formasını ıslatan birisine bunu yapar mı ? Yok böyle bi olay ya. Hakikaten yok işin en kötü tarafı kendini bilmez bu insanların yaptıkları tüm beşiktaş taraftarına mal edilecek yarın gazetelerde programlarda. Kendinizle gurur duyun aferin size ne güzel ağlattınız hakanı ne güzel ettiniz 3 kuruşluk zevkimizin içine... Bi maç kaybettiğimizde gidip arabalarını taşlayın futbolcuların bundan sonra nede olsa eziklerden farkınız kalmamış... Tabiki bunu küfür edenler için söylüyorum . Desteğini veren taraftarlarımız üstlerine alınmasınlar lütfen... Konu dygsm tarafından (28-02-2009 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hiç kimse kusuruma bakmasın onu yapanların gram beyinleri yoq bu kadar olmaz yha adam maçtan sonra ağlıyacaktı nerdeyse çok iide oynadı bugün ayıptır günahtır adama bu kadar yüklenilmezki yhaa :@Ben maçı fenerli arkadaşlarla izledim rezil oldum orda yha adamlar dalga geçti resmen bizle hiç bişey diyemedim bir kaç kendini bilmez yüzünden !!!!!! DOLMASIN GÖZLERİN KOCA YÜREKLİ HAKAN ONLAR İNSAN DEĞİL KUSURSUZ OYNADIN!!!! Konu pRoBhEt tarafından (28-02-2009 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakan neredeyse ağlayacaktı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o küfür eden kişiler televizyonda gösterildi yönetimin derhal kayıtlara bakarak bu kişilerin bir daha stada almaması gerekiyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |