![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli bir 3 puan aldık... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla hoca tam da taraftarın istediği gibi bi kadro çıkardı sahaya ama maç zorluk derecesi oldukça yüksekti. Gerçi belediye de hiç modern bi futbol oynamıyor istanbul ismini haketmeyen bir futbol izledik nice anadolu takımı bunlardan daha iyi niyetli oynuyor futbolu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | rezil olduk resmen ilk yari adamlar oynadi kardesim neyi kabul edemiyorsunuz anlamiyorum adam vurup indiriyorsa sende yapacaksin kazanan takim bozulmaz kardesim futbolun ilk kuralidir bu cisse olmayinca gordunuz orta sahanin halini tek adam yetmiyor artik oraya bunu bizim taraftarimiz ve ozellikle geri kalmis yazarlarimiz ne zaman anlayipta su takimda israrla cisseyi karalamaktan vaz gececekler cok merak etmeye basladim besiktasin takimi son 2 haftanin takimidir bu degil orta sahada mucadele eden adamlara ihtiyaci var bu takimin belediye resmen yuruyerek gecti orta sahayi allahtan ernst varda biraz kapatmaya calisti ama oda yetmedi tabi yne diyorum oraya tek basina kimi koyarsan koy yetmez istersen gattusoyu koy olmaz kardesim orda 2. adam muhakkak olmali ayrica delgado madem yeterince formda degildi neden direk 11 basladi onuda anlamadim herzaman diyorum denizliye hic guvencim yok ayrica hoca falanda degil inanmiyorum iyi hoca olduguna bu takimi yaparsa sampiyon futbolcularimiz yapacak mac 2 1 dakika 85 olmus rakip orta sahada hayvan gibi savas veriyor gol atmak icin bizim denizli efendi tek savasan orta sahamiz ernsti alip yusufu koyuyor inanmak mumkun degil bunu anlayan varsa gelsin beri bu ne sacmaliktir kardesim ya yorulduysa eger ernst onun icin cikariyorsan cisseyi al uguru al serdar kurtulusu al oraya ama yerinin adamini al kardesim dalgami geciyor nedir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ayrica sans olayina gelince ilk yarida belediyenin 2 pozisyonuda defastan uzaklastirirken bizim adamlarin belediyeli futbolculara armagan ettgi pozisyonlar oldu bu sanssizligi kiran hakandir cikardigi top macin donum noktasiydi cok suursuzca bir futbol oynuyoruz cok acele ediyoruz buna bi care bulunmasi lazim 25 dakika var macin bitmesine bizimkiler top sisirmeye basliyorlar bu cok kotu bir aliskanlik ayrica golu attik maci sogutma yetenegi yok bizim topcularda ve nobrenin sayilmayan golu kesinlikle gol oylesine kaldirdi yan hakem bayragini nobre 1 birbucuk metre geriden gelip vurdu kafayi adam neye gore verdi ofsayti adamlarin golu temiz ofsayt yok nobre iyi niyetle yardima geldi ama ofsayti bozdu malesef gokhanin golu kesin ofsayt bobonun dokunmasina gerek yok top ilk ortalandiginda gokhan ofsayt zaten ve bizim gol iceri girdi kaleci iceri aldi daha dogrusu bi karis falan iceri dustu hasagic sakatlanmasa halimiz dumandi onuda soylemeden gecmeyeyim ama tekrarliyorum bayraklari hazirlayin siz bu is bitmistir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ernst ü galiba kart görebilir korkusuyla çıkardı bir daha ki haftalar bize çok lazım çünkü ama haklısın cisse uğur gibi adamlar dururken yusuf u alarak sırf para kazansın die maçı riske atmanın da mantığı yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | sanstı
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaa hoca,oynama artık şu takımla,kararını ver, belli bi şablonun olsun..sonra ne değişiklik yapacaksan yap..Ama Her maç farklı kadro ve sistemle oynanmaz ki kardeşim..Topa basan,mücadele eden,ortasahayı kalabalık takımlara karşı mutlaka ama mutlaka ortasahayı diri tutmak lazım..Delgadoyu oynatacam diye bu kadar çabalama artık..Anla artık bize Delgadodan fayda yok !! Ernstin yanına mutlaka Uğur monte edilmeli..Cisseye bile razıyım ya..Geldiğinden beri Hiç bişey oynamayan Delgodaya bel bağlayan bi takım istemiyoruz artık,gör bunu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hem şans vardı hem de 2. yarı daha bastırdık beşiktaş herezaman baskılı oynarsan kaznır çünkü ii forvetlerimiz var saldır şanlı kartalım saldırda kazanalım yılların hasretini bu sezondan çıkartalım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |