![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|    |  #11 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     yha topuz 5 milyon avroluk iş yapamas beşiktaşta mal hemen sözünden dönüo zaten beşiktaş lı duruşu yok onda    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #12 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Kimse kendini kandirmasin.. Topuz super bir transfer olurdu eger gelseydi..    Topuz etmez diyoruz okadar para, Turkiyedeki hangi yerli futbolcu eder okadar ya? 
				__________________   Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!  |  ||
|   |        |  
|    |  #13 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     milli takımda oynamamak türk milli takımı için ölçü olamaz. i.toramanın olmadı milli  takımda hakan balta stoper oynuyosa dencek bişey yok. tamamen terimin  saçmalığı.. ben çok üzüldüm topuzu kaptırdığmıza.sercan 9 ediyosa topuz kesnlkle 10 eder.    |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     gökhan ünalın 5  ,servetin 8 ,gökdenizin 7.5,fatih tekke 7 ettiği yerde mehmet topuz 10 rahat eder ...adam çok yönlü ,ülkemizde bu tip oyuncular ender bulunuyo ..ayrıca bizim baskan bu adama 11 milyon vermisti zamanında kendinizi kandırmayın arkadaslar.    |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 20    ![]()  |     gelmesi kesinlikle iyi olacakti ama 9-10 coktu ama. kismet deilmis yapacak bisey yok    
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #17 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  
				 Tecrübe Puanı: 33   ![]() ![]() ![]()  |     Ederse Arda eder, diğerleri etmez...       |  ||
|   |        |  
|    |  #19 | ||
|    ÇUKUROVA KARTALI  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 63    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     doğru.iyi oyuncu ama asla 10 milyonluk bir oyuncu değil bence  |  ||
|   |        |  
|    |  #20 | ||
|    sayende mazoşist oldum!  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     kendimizi falan kandırmıyoruz bence...   verilen o paraya acırdım!... neyin müthiş gücü ya yapmayın... beşiktaş olarak forma için oynayan adamlardan bahsetmiyomuyuz bumu bizim mütihş gücümüz olucaktı yoksa holosko gibi formasını öperek sahaya çıkan bi adam mı müthiş güç olucak....  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |