Alıntı:
dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı
Ben sadece Hakan'ın müthiş derecede iyi oynadığına katılmıyorum..Ayrıca bana kimse Hakan Arıkan'ın iyi bir kaleci olduğunu soylemesin..Hakan'ın sezon başından beri kacıncı lig macı? dört..Peki bu takımda kaç senedir oynamakta?2007 yılından beri..Peki akılda kalan macını hatırlıyormusunuz?Hakan'ın kazandırdığı bir macı hatırlayanınız var mı?
Hepsini geçtim kaleciysen kalene gelen topları sektirmeyeceksin..Bir kaleci her kalesine gelen topu en az 2 hamlede aliyorsa,yan toplarda takım arkadaslarına güven vermiyorsa,kendisine güveni yoksa iyi çalışmıyor demektir..Bu tip ozelliklerini kazanabilmesi için özellikle kalecilerin sıklıkla maç oynaması gerek..Ben boyle eğitildim çunku kaleciyken.. |
Hakan geçen sezon çok iyi maçlar çıkardı..Özellikle ilk başlarda..Milli takımın ilk11ine bile girdi yani Terim'e rağmen..Herkes kaleciden yana sorunumz kalmadı fln derken bi bocalama dönemine girdi..8-0 'da ihale ona kaldı fln..O da düşüşe geçti..
Hataları, zaafları var elbette..Geliştirmesi gerek kendini..Ama ona destek olmak gerekir..Tribünden küfür etmek değil..