![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yuh bee bunlarda gazeteciyim diye geciniyor!! Yaziklar olsun!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hentbol sampiyonunu yanlis yazdigi yere gelmeden once dikkatimi ceken ilk sey neden Besiktasimizi sag sutun icerisinde yazmislar... Bunlar kesinlikle hazimsizlik, kiskanclik ve cirkeflik ornekleridir. Bizlere onlara acimaktan baska birsey dusmez. Sinirlenip kizmak yerine daha da basarili olmaliyiz. 2 kupa aldik ama sirada iki kupa daha var. 2 Agustos'ta Baris kupasi finali var. Ayni tarihte eziklerle Super kupa macimiz var. Diyorum ki Baris kupasini alsak ayni zamanda da bizim PAF takimi eziklere gecirse ve kupada kareasi tamamlasak ne guzel olur dii mi ![]() Bosverin bu ezikleri ve ezik medyasini ![]() Geciniz efendim geciniz...
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bizde basin diye birsey yok ve bu adamlar herseyi yazmakta ozgur ve hurler bunlara ozgurluk degil hapis hayati yasatacaksin yalan yanlis yazmaktan meslegini kotuye kullanmaktan yaziklar olsun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßanLanmak isdemioRm ßu annesi ßeLLi ßaßası anonim insanLar yüzünden..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuh yani...Söyleyecek şey bulamıyorum valla...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ARtık Tiraj Uğrıuna ne yapacaklarını şaşırdılar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |