![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo kalmali bence cünkü bizim yönetim bobonun yerine doru düzgün bi adam alacagini sanmiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 iyidir verin gitsin
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $u durumda ßencede qidmedi..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 milyon Euro Veren yoksa Kalsın sözleşme uzatılsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aslında bana boboyu yollayıp vasat 2 adammı alalım yoksa çok iyi bir ortasaha mı alalım diye sorsalar orta sahayı tercih ederim. lucho gonzalesi alsınlar bobo kalsın. bize sol iç lazım. 4-3-3 oynarsak fink ernst ve yanlarına hem koşan hem tekniği yüksek bir futbolcu lazım. bu isim lucho olabilir. ernst sol iç oynayabiliyor nasılsa luchoyuda ortada oynatırız.1 adam alalım ama adam gibi adam olsun. 1 de defans alırsak 2 yabancı da bize yeter. tabii 2-3 yerli aldığımızı varsayıyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |