![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben açıkçası hiç sevmem ve beğenmiyorum. Muhtemelen maddi yükü çok ağırdır. Çok sövdüm bu adama.Bizim maçta ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | fasist degilim, ama yahudi olmasi bana bu oyuncuyu itici kiliyo... sevemedim bi türlü! ama yarari dokunur mu, kesin dokunur! zaten transferin gerceklesme olasiligi cok düsüktür, yine sallamistir medya sayfa doldurmak icin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar lütfen ırkçılık yapmayalım bize yakışmaz bizim için insan insandır ırkı dili dini fark etmez . Benayun mu öldürdü arapları hayret bişey Türkmenleri özkardeşlerinizi öldürenlere sesiniz çıkmıyor 1.dünya savaşında ingilizle bir olup osmanlıyı sırtından vuran araplarla kapışıyo diye yahudilere düşman oluyorsunuz hakkaten hayret . neyse şimdi siyaset derler ceza alırız çenemi kapatayım ben . Geçen gün Türkmen kardeşlerimize destek için konu açtım siyaset dediler çöpe attılar yazıklar olsun neyse kapattım çenemi . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şimdi ya arap senki yemen de atamı sattın 300 bin şehidin ahı nerede sandın ehvamlık tek yıkıntı günahsız ecdadın kıyılarında vicdan ateşlere bağlı . . . Ben de bu konuda yapılan ırkçılığa karşıyım..Benayoun İsrailli, Yahudi diye onu dışlamak mantıklı değil..Siyasi ideolojiler için gerçekleştirilen katliyamlarla, toplumsal olaylarla o milletin vatandaşlarını değerlendirmek yanlış olur.. Benayoun kaliteli bir oyuncu..Beşiktaş'a gelirse faydalı olacağı tartışılmaz..Ben taraftarlar tarafından dışlanacağına da, onlardan tepki alacağına da ihtimal vermiyorum açıkcası..Bizim taraftarlar bilinçlidir..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi olur gelsin gelsin ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu oyuncuy sırf israilli diye sevmiyorum.ama yararı dokunur orası başka
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen kardeşim , bu yapılan ırkçılıktır insanlık suçu dur bu ırkçığı yapan arkadaşların benim nezdimde israil yönetiminden farkı yoktur hepsini kınıyorum . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |