![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | israilli olması sorun değil bence ama bob nun gönderilmesini bende istiyorum ama bu adam bobo dan daha iyi değil bence. bence gudjohnsen veya carew alınsa çok iyi olurdu. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | harika olur gelmesi sol kanat bu adam bobo ile bi alakası yok.cok zor ama almamız ,parayı versek adam gelirmi bilmiyorum sonucta tsl cok tercih edilen bi lig değil eğer alamazsak o tarz oynayan mark gonzaleze yönelmeliler hem genc hemde benayun kadar olmasada cok iyi oyuncu tello içe daha yatkın bi oyuncu ve 4 3 3 e göre o bölgeye oyuncu şart elimizde gercek bi kanat oyuncusu olursa cok sevinicem | ||
| | |
| | #4 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benayoun gelsin bi helallik istiym ya ![]() adama söylemediğimi bırakmamıştım ama valla super olur bnce gudjohnsenden iyi bnce![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #5 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | benayoun'un hat-trick yaptığı 8-0 lık maçtan sonra ezik bi arkadaş beni özelden aramıştı kimsin demiştim '' alo ben ayoun '' demişti ![]() ![]() o günden beri bu adamın bize gelip eziklere gol atmasını istiyorum ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hayret Mehmet Topuz'u Fener'e Kaptıran Beşiktaş Diye GirmemişLer konuya Şaşırdım .. | ||
| | |
| | #7 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | iyi oyuncu ama zor gibi..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| | |
| | #8 | |||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben ortada bi ırkçılık göremedim. arkadaş benayoun israilli diye bize gelmesin tarzı bişey sölememiş. herkesin kendi düşüncesi , fikri vardır . bu arkadaşta kendi düşüncesini sölemiş burda belirtmesi ne kadar gerekli yada ne kadar doğru tartışılır ama kendi dünyasında yahudilere karşı olabilir anlayış gösterilmeli. bu demek değildir ki benayoun bize geldiğinde bu arkadaş tribünde ırkçı protestoda bulunacak. beşiktaşın her sporcusunu tribüne çağırıp alkışladığı gibi benayoun'u da destekleyip bi beşiktaşlıya yakışanı yapıcaktır .
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (24-06-2009 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #10 | |||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |