![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | geçen gün premier ligde üst düzey oyuncu milli takımda kaptan olan oyuncu benayoun olmasın ben maldonadoyu deli eden gai assulini isterim youtubeda videosuna bakın benayoun çıkıp assulin giriyor maldonadoyu deli ediyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Valla, herkesin kendi bilecegi is, yahudileri sevmem, buna irkcilik mi dersiniz, ön yargi mi dersiniz, beni pek alakadar etmez... Tuttugum takimin bir yahudiye para yedirmesini hic istemem, eksik olsun onun oynayacagi futbol! Zencilere hic lafim olmaz, ama yahudilerle sirplara kanim bir türlü isinamiyo iste, tek bir nedeni yok, nedeni cok... Bu benim görüsüm, aranizda begenmeyen olabilir, saygiyla karsilarim! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bi kere baslik beni sinrlendirdi , ne demek ya " mustafa denizlinin ruyasi " koskoca mustafa denizli göre göre benayounumu görüyor ruyasinda . ben mustafa denizlinin yerinde olsam ruyamda fernando torres , didier drogbayi gorurum , veya rio ferdinand la john terry yi gorurum , benayoun kimmis ...gelmesin istemez...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |