![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnş. taraftarımız yönetime gereken anlayışı gösterir belki bazı arkadaşlar "6 yıldır gösteriyoruz.Daha ne göstericez" gibi yorumlar yapabilirler. Ama transfer sezonu bitmeden- transfer yapmadna ön yargı yapmayalım lütfen Konu için teşekkürler.+rep | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | buyuk yildiz istemiyoruz biz yaaa... wagner love buyuk yildizmidir mesela.. ama adam gelirse kral olmassa bisiy bilmiyom ...bole adamlar lazim bize... tam parlamamis adamlar.. ama gidipte diatta-gordon-seric ten bahsetmiyorum tabi.. anlasilmistir umarim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla katılacağımız Barış Kupası'na kadar takımda transferler hazır olmalı.Ayrıca GS-FB transfer yapıyor çünkü sezonu erken açacaklar.Bizim Lige kadar maçımız yok.Aceleye gerek yok fakat fazlası da zarar verir.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hocamıza ve baskanımıza güvenimiz Sonsuz ama bu sezon öyle transferler yapmalıki Güven tazelesin baskanımız hemde güven kazansın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aslında bir tek sol obek yeter diğer yerlerde gençleri oynatıcaksın oldu bitti nie hep chelsea m.unıted gbi takımlar yıldız çıkarıo bizdede var ama kullanmasını bilmioruz
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet işte mesela ernst transferinden sonra biraz düzlüğe çıktı başkan çifte kupa fln biraz kendne geldi son transfer haberleri yine sarstı başkanımızı ama bundan sonraki yapacağı transferler çok önemli kendnide kurtarma açısından yannii başkan bnce iyi gidiyor bundan sonra hep doğruları yapıcağına inanıyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi ben sana söliyim çok basit başkan ismaili alsın bobo yu delgadoyu zapoyu göndersin mutuyu tabatayı birde defansa goian ı alsın biter bu olay yanii birde yerli bir defans lazıım ama gökhan gittiği için sonra transfer dönemi biter süperde olurr isim verdim ama önemli değil isimler yanii nede olsa denizli boş adam almıcaktır gerekli yerlere alsınlar gerekli adamları çifte kupa süpriz olmıcak yine
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |