![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet işte mesela ernst transferinden sonra biraz düzlüğe çıktı başkan çifte kupa fln biraz kendne geldi son transfer haberleri yine sarstı başkanımızı ama bundan sonraki yapacağı transferler çok önemli kendnide kurtarma açısından yannii başkan bnce iyi gidiyor bundan sonra hep doğruları yapıcağına inanıyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi ben sana söliyim çok basit başkan ismaili alsın bobo yu delgadoyu zapoyu göndersin mutuyu tabatayı birde defansa goian ı alsın biter bu olay yanii birde yerli bir defans lazıım ama gökhan gittiği için sonra transfer dönemi biter süperde olurr isim verdim ama önemli değil isimler yanii nede olsa denizli boş adam almıcaktır gerekli yerlere alsınlar gerekli adamları çifte kupa süpriz olmıcak yine
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bakarsan barış kupasına davet edildik 2 kupayla bitirdik hiç değilse şuan saygınlığımız arttı ilk 11 e yapılacak 2-3 transfer 1-2de kadro oyuncusu alınır bu takım seneye de şampiyon olur avrupada da başarı sağlar
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sabırla bekliyoruz ama inş. boşa beklemeyiz...Eğer düşündükleri yabancı oyuncularla anlaşamazlarsa maddi konularda, şöyle bir açıklama yapacaklardır büyük bi ihtimal, yabancı kontenjanımız dolu, yabancı futbolcu almayacağız...Bende bundan korkuyorum, umarım böyle bir şey olmaz...Türklere gelince de, en az 2 ismi takıma kazandırmalıyız artık, yabancı çok ama türk yok piyasada, olanlarda kapılıyor, elimizi çabuk tutmalıyız bu yüzden, gurbetçi falan da demişin ama bizimkilerin onları düşündüklerini hiç sanmıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() | ![]() |
![]() |