![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | nihatın bu sene gelmesini istemiyordum o yüzden tabi ilerki yıllardada gelmesini istemiyorum. ama benim gelmesini istememe amacım farklı. ne kadar iyi futbolcu olursa olsun son dönem milli maçlardaki nihatın hal ve tavırlarında değişiklik hiç yakışmıyor.Beşiktaş formasını yakıştıramıyorum kendisine malesef umarım bu senede ilerdede gelmez bi daha..
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun...zaten türkiye de başka takıma gitmesi söz konusu bile olamaz...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaşım senin sorunun ne ? Nerde Beşiktaş'a karşı yorum varsa hepsi senin ? Nedir bu gerçekleri bilelim? Sadece bu yorumun için demiyorum hepsi öyle.Ayrıca Nihat Beşiktaş sayesinde buralara kadar gelmiştir.Buna itirazı olan ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İlk tercih olmak yetmez, biz 1000 versek sen direk 1001 verene ikinci tercih hakkından imza atacaksın demektir bu. Nihat bu transfer sürecinde gözümdeki değerini kaybetti artık gelse de gelmese de farketmez...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | sen türkiyeye döndüğünde bakalım kaç yaşında olcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiçte bile gönlüme su falan srpilmedi bnm bence artık kmse bu transfer hakkında konuşmasın o beşiktaşın evladı araya nifak giripte adını duyduğumuzda morallerimiz bozulmasın onu hep gururla hatırlayalım.
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | nihat sanki bebeğe meme niyetine emzik verir gibi konuşmuş..avutmak amaçlı teselli etmek için söylenmiş laflar bunlar...sağol nihat biz almayalım..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Walla Nihat Beşiktaş köy takımı falan değil.50 yaşında gelip oynayamazsın bu takımda.O yüzden bence bu son şansın.geliyosan gel.Kapımız açık sana.Yoksa da ispanyada dewam et. Ayrıca Bence bu kadar ısrarı da geri çevirmen ayıp.Beşiktaş çocuğusun,beşiktaşa yaptığına bak. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |