![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kaç gol atmasını bekliyon abi 18 maçta? Bir koca sezon boyu 18 maça çıkmış bi oyuncudan 15-20 gol mü bekliyoz? Zaten adam gol atsa 18 maç oynamaz yani..30-40 maç oynar o takımda.. Demek ki vardır bir sorunu..Ya sakattır ya hocasıyla sorunludur..Belki önündeki forvetleri kesememiştir..Bunlar ihtimal dahilinde olan şeyler..Premier Ligin hatır sayılır takımlarından birinde oynuyor adam..Bu çok kolay bir iş olmasa gerek.. Ki zaten Utaka okadar gol atan bir forvet değil..Daha çok top alır, taşır, dribling yapar, asist yapar... Baros da geçen sezon Portsmouth'daydı..12 maçta 0 golle tamamladı herif sezonu..Ama noldu bu sezon gördük..Biraz da kendi ligimize göre değerlendirelim olayları..Bobo 10-12 atıyor sezon başına..Ben Utaka'nın Bobo'dan az atacağını düşünmüyorum..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de goianı isterim genoadan criscito dışında defans almak saçma gelir ferrari ne kadar iyi olsa da geleceğe de yatırım yapmak lazım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KARİYER :Inter, Parma, Everton ve Roma İtalyan Milli Takımı formasını 11 kez giymiş Bu adama kötü diyen aklı başında adam varmıdır? Utaka tırttttt geçen sezon 1 gol atmış Batuhan daha iyi
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi bakalım bekLiyoruz o Bombaları
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | askerliğimi istihkam olarak yaptım ama bu bombaları görmedim açıkçası ![]()
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açıkçası utakayı doğru düzgün tanımıyorum.Sadece ismini duydum.Ferrariyi biliyorum.Daha öncede izledim.Zapodan daha iyi! Gelirse faydalı olur.Utaka için birşey diyemiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |